Het verhaal van chocolade begint meer dan duizend jaar geleden met de Azteken die geroosterde cacaobonen, honing en kruiden gebruikten om een drank te brouwen die hun energie verviervoudigde. Na een intense zoektocht naar dergelijke tradities en geruggesteund door hedendaagse wetenschap, maakt Chocolat Essentiel delicatessen die op natuurlijke en zachte wijze weldoend zijn voor zowel lichaam als geest. 

Elke praline bestaat uit 100% pure biologische cacao, acaciahoning, vruchten en één essentiële olie. Het geheim zit hem in de combinatie en de perfecte dosering van deze 4 ingrediënten, en het uitsluiten van elke andere toevoeging. 

Onze chocolaatjes zijn gemaakt volgens een wereldvermaarde Belgische traditie. Het atelier wordt aangedreven door waterkracht en de verpakking is grotendeels vervaardigd uit cacaodoppen, een zijproduct van chocoladebewerking. 

Op jouw gezondheid en die van de Aarde!

Katarina

Dr. ir. Katarina Verhaegen, Ph.D